Новак Джокович е преглъщал цели 8 поражения от Рафаел Надал

...
Новак Джокович е преглъщал цели 8 поражения от Рафаел Надал
Коментари Харесай

Джокович: Надал е най-големият фаворит за титлата на Ролан Гарос; след това съм аз

Новак Джокович е преглъщал цели 8 провали от Рафаел Надал в Париж и това беше главната причина световеният номер едно да завоюва първата си купа на Ролан Гарос чак през 2016-та година. Сега обаче Матадора таман се завърна от травма и не можа да доближи до 1/4-финалите на нито един от подготвителните шампионати на червени кортове.

Изглежда този факт по никакъв метод не кара Джокович да отписва своя огромен противник и даже сърбинът призна по какъв начин фаворизира 14-кратния първенец в шампионата и за тазгодишното издание на конкуренцията във френската столица:

" Тази година нещата наподобяват по-отворени. Каспър Рууд сигурно е един от претендентите да завоюва шампионата. Няма по какъв начин да не споменем Александър Зверев, Стефанос Циципас и Андрей Рубльов, които завоюваха трите най-големи клей шампионати до момента през сезона. Когато обаче приказваме за Ролан Гарос, и Рафаел Надал ще бъде участник, той постоянно ще е огромният любимец за мен.

Сега сигурно нещата са по-различни с моментното му равнище на игра, само че приказваме за Надал на Ролан Гарос. След това бих сложил себе си, в случай че се усещам и играя добре. Бих споделил, че нормално ставам друг и по-силен състезател, когато приказваме за Ролан Гарос и останалите шампионати от Големия шлем " - разяснява лидерът в международната класация, който пропусна да спомене имената на Карлос Алкарас и Яник Синер.

Източник: Sportskeeda

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР