Рафаел Надал изглежда е все по-близо до завръщане на корта.

...
Рафаел Надал изглежда е все по-близо до завръщане на корта.
Коментари Харесай

Отлични новини: Рафаел Надал може да се завърне в игра още през настоящия сезон!

Рафаел Надал наподобява е все по-близо до завръщане на корта. Това показа неговият добър другар Давид Ферер, който сега е капитан на тима на Испания за Купа " Дейвис ". Както знаете, то Рафа не е играл от Откритото състезание на Австралия насам, като през месец юни се подложи на интервенция на бедрото и се очакваше да го забележим в Тура чак през идващия сезон.

През последните две седмици обаче Матадора е назад на корта и се приготвя в своята академия дружно с чичо си Тони. Явно самият развой по възобновяване към този момент върви повече от добре, защото Ферер неотдавна е провел диалог с Рафа, в който някогашният номер едно е загатнал желанието си да се включи в селекцията на Испания, в случай че отбора се класира за финалите на Купа " Дейвис ", които ще се проведат сред 21 и 26 ноември.

" Той ми показа, че неговата огромна цел е просто да има такава, с цел да е оптимално стимулиран в тренировките. Следващият сезон е към момента надалеч и по тази причина Рафа изяви предпочитание да се включи в тима за Купа " Дейвис ", в случай че участваме във финалите. Държа да кажа, че той самичък се свърза с мен и ми го съобщи, тъй че това не е някакво мое предпочитание и не съм се опитвал да го апелирам за нещо сходно. Той към този момент е напът към своето завръщане - описа тогавашният финалист на Ролан Гарос пред " Clay ".

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР