Радина Боршош, която на 31 декември отпразнува 26-тия си рожден

...
Радина Боршош, която на 31 декември отпразнува 26-тия си рожден
Коментари Харесай

Ще гушка ли бебче тази година?

Радина Боршош, която на 31 декември отпразнува 26-тия си рожден ден, е бременна.

Съмненията, че екранната Али от сериала " Алея на славата " по Нова тв чака първо дете се появиха макар обемната рокля, с която тя води концерта " Българската Коледа " дружно с лицето на Българска национална телевизия Георги Любенов. Радина, която е омъжена за фотографа Владимир Томашевич, постоянно е правила усещане със стройна и изваяна фигура, а в този момент наподобява с по-заоблени форми. На фотосите от събитието мъчно може да се отгатне дали крие коремче, поради позите, които актрисата е заела, а и заради обилната й, елегантна рокля.

Един от фрагментите обаче, в чийто фокус е президента Румен Радев, несъмнено подкладе догатките, че тя май е бременна. Радина е попаднала в кадър, сякаш инцидентно, защото е на назад във времето, написа Уикенд. Не е инцидентно, защото фотографията е от профила на президента и вниманието е ориентирано таман към него. Сигурно за това актрисата не театралничи за фотографията, а се усмихва необятно, наблюдавайки срещата на президента с младежи. Допряла е ръце под корема си, при което той наподобява издаден.

Според сътрудници на Радина Боршош от Народния спектакъл, тя фактически е бременна, като сега е в средата на третия месец. Актрисата към момента не е обявила обществено богатствата новина. Радина и фотографът Владимир Томашевич се венчаха този юни. Сватбата на влюбените беше като от приказка. Казаха си " да " навън, в гората, под звуците на музиката на обичаната си група " Остава ". На събитието участваха доста родственици и близки на младоженците от арт средите. Сред тях бяха и най-близките приятелки на булката от гилдията – Теодора Духовникова и Ани Пападопулу.

Младоженците са дружно от няколко години и въпреки да не са коментирали връзката си в елементи, допуска се, че са се срещнали около общи познати. Владимир Томашевич е снимал фотосесии за доста театрални планове, тъй че евентуално таман работата го е срещнала с младата актриса. Радина е измежду най-обещаващите млади гении на Народен спектакъл " Иван Вазов " и към този момент от много време измежду известните лица на екрана, като до момента съумява да държи персоналния си живот надалеч от светлината на прожекторите.

В изявленията актрисата, която е ученичка на Стефан Данаилов, приказва най-вече за работата си. Чаровната актриса, която е щерка на досегашния зам.-кметът по просвета на София Мирослав Боршош и журналистката Искра Владимирова, стартира да се занимава с актьорско майсторство още като ученичка в IX клас, напомня HotNews.

Присъединява се към младежка театрална студия и в свободното си време върви на подготовки и чете пиеси. Кандидатстването в НАТФИЗ било разумно продължение. Радина изгря на огромния екран с ролята си във кино лентата " Маймуна " и направи тв дебют в сериала " Ние, нашите и вашите ". На театрална сцена също има мощно наличие, като несъмнено се откроява с функциите си " Лисичета ", " Когато гръм удари, както ехото заглъхва " и други представления.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР