Радикализиране на ситуацията със сигурност ще има. Това заяви Любомир

...
Радикализиране на ситуацията със сигурност ще има. Това заяви Любомир
Коментари Харесай

Любомир Каримански с прогноза за радикализиране на ситуацията за съставяне на кабинет

Радикализиране на обстановката сигурно ще има. Това съобщи Любомир Каримански в ефира на Нова телевизия във връзка изтеклите имена за кабинет на Политическа партия. 

По думите му бюджетът ще бъде отритнат от Народно събрание, в случай че не се промени член 77 от пралника на Народно събрание. Бюджетът е финансов проект и би трябвало да отразява политиките, чия политика ще отрази този, след три месеца ще би трябвало да се стартира процедурите още веднъж, с цел да се заложи 3% недостиг, сподели още Каримански.

Шулева напомни на Каримански, че в предходните Народно събрание депутатите „ безусловно брутално влязоха в ремонти на бюджета и сътвориха всички неща, които доведоха до този 6,4-процентен недостиг ”. „ Те си разрешиха прекрояване на бюджета с такива разноски, които доведоха до това положение. Така че – нищо невероятно няма ”.

ЕЦБ не са някакви простаци, че да ги излъжем тази година с 3%, а следващата година да избухнем с 6% недостиг. Трябва да натиснем финансовите разноски, само че докога ще е това - нянахме пари за автомагистрали, докога няма да ги имаме, инфлацията е 10% а няма заложено нарастване на хората в бюджетния бранш. Ние не можем да влезем в Еврозоната до преди 2026 година. В стопанската система нищо не е черно или бяло, сподели Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. 

Тримата разясниха и изтеклите в медиите имена за възможни министри и министър председател на „ Продължаваме промяната ”.

„ Ситуацията, в която се намираме  е доста необикновена. Във всички случаи, съгласно мен, трябват необикновени дейности. Колкото и да не обичам по този начин наречените експертни държавни управления, само че равно отдалечени министри от двете политически сили, може би било най-добре. Но не мисля, че това е допустимо ”, съобщи Шулева.

Според Кадиев неофициалният лист с имена няма никакъв късмет да мине през Народното събрание. „ Виждам като единствен вид едно миноритарно държавно управление с мандат на с поддръжка на и. Но по-скоро бих споделил, че на 95 % отиваме на нови избори ”, акцентира и Кадиев.

По думите на Каримански също не е допустимо да се сформира кабинет. „ Особено в годината, и в идващите три години, в които би трябвало да имаме стопански напредък и резистентност, учен да застане отпред на държавното управление е  малко несериозно. Още повече – цялото радикализиране посредством политическите лица ще бъде налице единствено след няколко месеца, когато са локалните избори ”, безапелационен е Каримански.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР