Radical Sportscars анонсира новото си суперспортно предложение Rapture, за което от компанията

...
Radical Sportscars анонсира новото си
суперспортно предложение Rapture, за което
от компанията
Коментари Харесай

Radical Rapture бракува пистата и шосето

Radical Sportscars анонсира новото си суперспортно предложение Rapture, за което от компанията разясняват, че е в състояние да избледни границата в разбиранията ни за състезателен автомобил и подобен, който може да се ползва свободно по международните пътища.

За новия Rapture от производителя на състезателни коли Radical споделят, че създаден с главната концепция да предложи несравнимо пътно държание и динамика, като в това време обаче колата може свободно да се движи по стандартните пътища.

Двуместният Radical Rapture е построен около пространствена тръбна структура, специално създадена аеродинамика с масивен заден спойлер и дифузьор и спортно окачване. За задвижването на своята кола от компанията са избрали новия 2.3-литров EcoBoost мотор на Ford, който е в положение да генерира максимална мощност от 350 конски сили, и който е комбиниран с шестстепенна трансмисия с интегрирани към кормилото пера за превключване на предавките.

Rapture e в положение да се форсира от 0 до 96 км/ч за 3 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 265 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР