Работя и с актрисата и модел Елизабет Хърли. За това

...
Работя и с актрисата и модел Елизабет Хърли. За това
Коментари Харесай

Дизайнерката Невена Николова за Десислава Радева: Следваме един интерес и работим в един синхрон

Работя и с актрисата и модел Елизабет Хърли.

За това се похвали в утринния блок на Българска национална телевизия дизайнерката Невена Николова, която разяснява работата си, само че не и свадите към президентската брачна половинка Десислава Радева. "Не си давах сметка какъв брой известна и обичана е тя. Познавам от дълго време нейната среда. И тя е виждала мои рокли посредством своя другарка. Нейният пиар ме потърси първоначално, а след това тя сама пристигна да опитва някои тоалети ", разкри Николова и по-късно засипа със суперлативи Десислав Радева.

"Добре се работи с Десислава Радева. Следваме един интерес. Тя е много друга, стои провокативно. Има лично държание и лично виждане ", разяснява дизайнерката и продължи: "Достатъчно скромна е и в никакъв случай не сме имали конфликт на его и работим в един синхрон. Аз си държа на някои неща, тя си държи на свои, само че постоянно намираме път и по тази причина работим добре. "

Николова не загатна нито дума за абсурда, при който пътен служител на реда влезе в спор с охранителите от НСО, създали нарушаване, с цел да може Радева да посети бутика ѝ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР