Работи само с избрани хора, на нас ни е приятел,

...
Работи само с избрани хора, на нас ни е приятел,
Коментари Харесай

Вижте палата на Емрах, дизайнер на Ердоган го обзавел

Работи единствено с определени хора, на нас ни е другар, сподели пред „ Телеграф “ Тони Стораро

Фолкпевецът Емрах Стораро сподели новия си апартамент, обзаведен от дизайнер на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. „ Дизайнерът е наш другар. Той е знаменит “, сподели пред „ Телеграф “ татко му Тони Стораро.

Бащата на младия реализатор избрал дизайнера, който в действителност е негов непосредствен другар. Всичко се създава отвън България. Още от основи дизайнерът се заел с всичко, което е належащо за новия дом. „ Мебелите се създават в Турция. Апартаментът на сина ми е напълно изработен от дизайнера. Той е един от най-хубавите и известни в южната ни съседка. Не желае да му се споделя името, защото работи единствено с избрани хора. Апартаментът към този момент е подготвен и Емрах живее независимо там “, описа баща Стораро.

Наследникът на Човека глас побърза да покаже новия си дом в обществените мрежи. Той показа клип, на който добре се виждат дизайнерските мебели. Забелязва се, че синият и златният цвят доминират в композиция с бяла ретро кухня. Изпълнителят на Diapason Records сподели и гледката от балкона, която също е доста приятна.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР