Работете спокойно, винаги може да разчитате на подкрепа - е

...
Работете спокойно, винаги може да разчитате на подкрепа - е
Коментари Харесай

Нинова изнедаващо в „Кинтекс”: Ръководството я увери, че не работи по договори за Украйна и Русия

Работете умерено, постоянно може да разчитате на поддръжка - е споделила Нинова на работещите
Ръководният състав на „ Кинтекс” е уверил вицепремиера и министър на стопанската система Корнелия Нинова, че държавното сдружение не работи по контракти за Украйна и Русия, заяви министерството на стопанската система.

Твърдението на досегашния изпълнителен шеф, че има контракт за 40 млн. евро и че това е повода да бъде освободен, беше опровергано, се показва в известието

Това е станало при изненадващо посещаване на Корнелия Нинова и изпълнителният шеф на ДКК Смиляна Нитова в държавната компания „ Кинтекс “ ЕАД.

Двете се срещнали с всички шефове на дирекции и отдели в сдружението.

„ Уверих ги, че единствената цел на ДКК и Министерството на стопанската система и промишлеността е държавното сдружение да се ръководи транспарантно и да се прекратят злоупотребите и източването. Работете умерено, постоянно може да разчитате на подкрепа”, написа в профила си във Facebook Корнелия Нинова.

„ Те ми благодариха, че съм единственият министър, който е посетил компанията и е изслушал тяхното мнение”, се споделя още в известието.

Преди повече от седмица Нинова подреди промяна на управителния ръб на оръжейния цех, защото, по думите ѝ, досегашният изпълнителен шеф е бил в фрапантен спор на ползи - управлявал е по едно и също време държавния „ Кинтекс” и частна оръжейна компания.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР