Pulze бе сред основните фокуси по време на Pop-up Bazaar,

...
Pulze бе сред основните фокуси по време на Pop-up Bazaar,
Коментари Харесай

Pulze беше в центъра на събитията по време на Pop-up Bazaar, част от Sofia Summer Fest тази година

Pulze бе измежду главните фокуси по време на Pop-up Bazaar, който се организира на 8-9 юли в сърцето на София. Базарът бе част от събитията в границите на Sofia Summer Fest, който и тази година събира защита софийска аудитория на селектирани културни събития зад музея „ Земята и хората “. Част от него беше и Pop-up Bazaar, който показа над 40 марката в областта на модата, гурме културата и градските занимания. Събитието се радваше на необятна аудитория, случвайки се по едно и също време с един от най-популярните и обичани музикални фестивали в София – A to JazZ Festival.

Събитието се радваше на необятна аудитория, случвайки се по едно и също време с един от най-популярните и обичани музикални фестивали в София – A toJazZ Festival.



Посетителите на Sofia Summer Fest усетиха динамичния пулс на оживения летен живот в столицата, наслаждавайки се редом и на неповторимото прекарване, наречено Pulze. Pulze се трансформира в мотив за среща и прелестен диалог сред познати и другари, които с неспокойствие чакат да споделят топлите летни вечери дружно с обичаните звезди от сцената или просто с определена напитка в непосредственост до събитията.

От Pulze изненадаха посетителите със специфична лотария и раздадоха атрактивни награди и специфични похвали.



Устройството Pulze 2.0 е новото градско украшение, което задава ритъма на празненство живота, като единствено едно зареждане обезпечава 25+ сесии, а продължителният режим на работа подсигурява 5 минути неподправено наслаждение. То е плътно и комфортно, освежавайки моментите на отмора и работа с 3 богати цвята - Midnight Mocha, Deep Teal и Rich Copper. С двата си режима на нагряване Pulze 2.0 дава отговор на всяка смяна в настроението, а почистването в никакъв случай не е било толкоз елементарно и бързо, с помощта на комфортния инструмент, ситуиран в долния завършек на устройството.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР