Птичето на снимката се казва Уни и е било убито.Това

...
Птичето на снимката се казва Уни и е било убито.Това
Коментари Харесай

8-годишни деца убиха Уни, а после си поиграха с трупа

Птичето на фотографията се споделя Уни и е било убито.

Това се случило поради " пакост ", осъществена от три деца, които избрали да го ударят с раница, а след това да си поиграят с мъртвото телце.

Безмислена експанзия към живо създание, която се случва не за първи път, ще се случва и за напред. Но демонстрация, която буди наболели въпроси към родителите за децата, които възпитават.

Според Маги Томова, дамата отгледала питомното гардже, повода за експанзията е в " безотговорната " връзка родител-дете. " Един въпрос ме мъчи, за какво тези деца намират това за обикновено ", пита се Томова. " Уни беше погубен от деца, изцяло осъзнато. Деца, които на следващия ден ще наранят и човек. Деца които порастват на произвола на ориста. Деца, които на следващия ден ще посегнат на моето или вашето дете ", написа Томова.

Но да се върнем на историята.

Пилето било открито, паднало от гнездо преди време. Хора желали да го върнат още веднъж на дървото, само че това се оказало невъзможна задача. Затова те поели грижите за него и го отгледали от бебе, а то им се отблагодарило с доверие. Останало край тях, съжетелствайки с кучета и котки.

Един ден Уни се оказал на открито, а там бил ударен с раница. Друго дете го довършило, удряйки с пръчка. После 8-годишните герои на историята поразмятали тялото по катерушка. Деянието им било разкрито, а едно от тях единствено разказало за случката.

" Вие интересувате ли се вашите деца, какво вършат до момента в който са на открито? Интересувате ли се с кого контактуват? Интересувате ли се какви персони се построяват от тях ", обръща се дамата към родителите на подрастващи.

Вижте историята, споделена от Маги Томова:

Редактирам поста, с цел да прибавя, какво тъкмо се е случило, откакто намерихме децата. От основание няма да кача фотоси, само че всичко го има записано. Обяснението на едното дете беше, че другото е блъснало Уни с раницата, а третото го е довършило удряйки го с пръчка, а по-късно се погаврили малко с него, размятайки го по катерушката за игра.
И в допълнение на 8 години са и тримата.
Това което се случи с Уни, стана нощес в 20.45 мин., чудя се за какво 8 -годишни деца са били сами на открито по това време.
Това е Гаго, Гага, Унуфрий, Уни. Едно птиче, което научи всички нас на доста.

Историята на Уни стартира по този начин..... Преди повече от два месеца, Уни падна от някъде, след многочислени опити да намерим гнездото му и да го върнем, Уни просто остана при нас. Хранехме го по този начин както възрастните екземпляри хранят бебетата си, давахме му вода. С времето се научи да се грижи самичък за себе си, съумя да направи и няколко къси полета, само че въпреки всичко остана при нас. Беше признателен, вярваше ни.
Уни живееше в естетика с две кучета и няколко котки. Уни ни посрещаше всяка заран, нощуваше на короната на най-високото дърво в региона. Едно прелестно животинче, с повече разсъдък от индивида.
Историята звучи прелестно нали?
Уни обаче откри своята гибел по най - ужасния метод.

И в този момент желая да се обърна към всички родители? Вие интересувате ли се вашите деца, какво вършат до момента в който са на открито? Интересувате ли се с кого контактуват? Интересувате ли се какви персони се построяват от тях?

Уни беше погубен от деца, изцяло осъзнато. Деца, които на следващия ден ще наранят и човек. Деца които порастват на произвола на ориста. Деца, които на следващия ден ще посегнат на моето или вашето дете.... Един въпрос ме мъчи, за какво тези деца намират това за обикновено. И в този момент какъв е изхода от тази обстановка... Ние не можем да върнем Уни, той откри ориста си, може би по този начин му е писано, може би обаче, грешката е някъде там..... В безотговорното отношение родител - дете.
Искам да помоля всички до които ще стигне този пост. НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО НА СИЛА ДА ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ. МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОБАЧЕ, УЧЕТЕ ДЕЦАТА СИ ДА УВАЖАВАТ ВСЯКО ЖИВО НЕЩО, ДА УВАЖАВАТ ПРИРОДАТА!!! НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГИ ОБИЧАТЕ И ДА съдебна експертиза ГРИЖИТЕ ЗА ТЯХ. НО СПРЕТЕ ДА ГИ НАРАНЯВАТЕ И УБИВАТЕ. БЪДЕТЕ ХОРА, А НЕ ДИВАЦИ!!!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР