ПСЖ с последен опит да задържи Рабио на ,,Парк де

...
ПСЖ с последен опит да задържи Рабио на ,,Парк де
Коментари Харесай

ПСЖ с последен опит да задържи Рабио на ,,Парк де Пренс“

ПСЖ с финален опит да задържи Рабио на,,Парк де Пренс “
Отборът на Пари Сен Жермен ще направи финален опит да задържи в дълготраен проект в редиците си полузащитника Адриен Рабио след края на дуела с Цървена звезда в Шампионската лига. Това заяви източник на ESPN. 23-годишният футболист към момента не е преподписал с клуба, като актуалният му контракт с парижани изтича в края на този сезон. Бъдещето на младия халф зависи до голяма степен от класирането на френския първенец за елиминационната фаза на Шампионската лига, което минава през триумф в Белград.

Интерес към Рабио демонстрират от Барселона, Ювентус, Тотнъм и Ливърпул. Мениджърът на ПСЖ Томас Тухел към този момент съобщи, че Рабио няма да бъде част от бъдещите му проекти, в случай че не бъда изцяло предан на плана на парижани. Ако не се стигне до договорка за нов договор, Рабио може да бъде продаден още през януари. БГНЕС напомня, че договарянията сред управлението на ПСЖ и самия футболист не доведоха по-рано до напредък, поради високата заплата, която изиска 23-годишния полузащитник – 10 млн. евро на година.

Спортният шеф на Пари Сен Жермен Антеро Енрике към този момент се срещна с сътрудника на младия гений на Аякс Френки Де Йонг, който е обект на интерес от страна на французите. До съглашение сред холандците и ПСЖ може и да не се доближи, защото от първенците не са сигурни, че могат да платят нужната сума пари за Де Йонг, без да нарушат финансовия феърплей. Тимът е водач в Лига 1 и след гостуването на Цървена звезда приема вкъщи Монпелие. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР