ПСЖ победи Льо Авър с 2:0 като гост в 14-ия

...
ПСЖ победи Льо Авър с 2:0 като гост в 14-ия
Коментари Харесай

ПСЖ надви Льо Авър, игра 80 минути с човек по-малко

ПСЖ победи Льо Авър с 2:0 като посетител в 14-ия кръг на Лига 1. Успехът бе седми следващ за парижани в шампионата и те дръпнаха с четири точки на върха на класирането. ПСЖ има 33 точки, Ница – 29. Льо Авър позволи четвърта загуба от началото на сезона и заема девета позиция с 16 точки.

Мачът стартира зле за първенеца. Първо в седмата минута контузия получи Фабиан Руис и беше заменен наложително. Веднага по-късно гостите останаха с човек по-малко – вратарят Джанлуиджи Донарума получи пряк червен картон за рискова игра.

В 20-ата минута излезе против вратаря на Льо Авър Артюр Десма, само че не съумя да осъществя. В 23-ата обаче Мбапе не сгреши след асистенция на Усман Дембеле – 0:1. Това беше 179-о попадение на нападателя в Лига 1. Така той влезе в Топ 10 на безконечната класация по този индикатор във френския шампионат.

Пак Мбапе вкара топката в мрежата на домакините в 32-ата минута, само че голът не беше зачетен поради засада. В 60-ата Дембеле удари греда за ПСЖ.

Футболистите на Льо Авър пропиляха няколко положителни шанса да изравнят и в края бяха осъдени. За 0:2 се разписа португалецът Витиня.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР