ПСЖ и Барселона играят при резултат 1:1 в мач реванш

...
ПСЖ и Барселона играят при резултат 1:1 в мач реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ - Барселона 1:1, Меси върна паритета

ПСЖ и Барселона играят при резултат 1:1 в мач реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Първият мач приключи с триумф 4:1 за парижаните. Килиан Мбапе даде задатък на парижани в 30-та минута след тъкмо изпълнена дузпа. Лео Меси изравни в 37-та минута.

Мачът стартира със мощен напън в първите 10-на минута за Барселона, а Лионел Меси и Усман Дембеле на няколко пъти разиграваха с по едно допиране, създавайки съществени проблеми за отбраната на парижани. В 12-та минута точно Дембеле получи от Меси при бърза контратаатака, а французинът преодоля директния си надзирател с финт, само че ударът му мина много в навън.

В 16-та Килиан Мбапе опита удар, само че не затрудни по никакъв метод Тер Стеген. Две минути по-късно Усман Дембеле излезе на стрелкова позиция, само че Навас съумя да избави с опитност.

В 23-та минута Лионел Меси беше изведен очи в очи с Кейлор Навас, само че костариканецът някак съумя да избие в горната греда с върна пръстите си. Секунди по-късно Дембеле опита да откри аржентинеца на няколко метра от вратата, само че Меси не доближи до топката.

В 30-та минута обаче се случи нелогичното. Мауро Икарди беше съборен в наказателното поле на Барса, а след инспекция на ВАР беше отсъдена и дузпа за момчетата на Маурисио Почетино. Зад топката застана Килиан Мбапе и не сбърка за 1:0.

В 35-та минута Антоан Гризман изведе по отличен метод Усман Дембеле, само че французинът още веднъж не съумя да преодолее Тер Стеген. Две минути по-късно обаче гостите въпреки всичко върнаха паритета в резултата, а Лионел Меси беше прецизен след асистенция на Педри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР