Психолозите твърдят, че могат да познаят доколко мъжът е увлечен

...
Психолозите твърдят, че могат да познаят доколко мъжът е увлечен
Коментари Харесай

Психология на любовта

 секси двойка

Психолозите настояват, че могат да познаят до каква степен мъжът е пристрастен по дамата по това какъв брой дълго я гледа в очите. Ако това време е повече от 8 секунди, тогава с убеденост може да се каже, че те му я харесала.

В опита взели участие 115 студента. Техните срещи били записвани на скрита видеокамера. След това доброволците трябвало да отговорят на въпроса намират ли своята събеседница за приятна.

Изяснило се, че в случай че мъжът упорито гледа дамата в очите повече от 8 секунди (точното е 8,2 секунди), тогава сигурно може да се каже, че му е допаднала. За непривлекателните от тяхната позиция девойки момчетата изхабявали общо 4,5 секунди.

Според резултатите от опита, извършен от английските откриватели, се изяснило, че за взимане на решение по отношение на привлекателността на мъжа, на дамите им трябват към 45 секунди. А възприятието за пристрастеност, по предписание, поражда едвам след шестата среща.

Особено привлекателни за дамите се явяват очите на мъж, като вглеждайки се в тях, те дефинират за себе си равнището на неговия разсъдък. Освен това дамите обръщат внимание на степента на външна чистоплътност, а също и на съществуването, или отсъствието на брачна халка.

По-малко представителките на нежния пол се интересуват от ръцете, походката, жестовете и умеенето на мъжа да се държи в обществото.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР