Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са негативните качества

...
Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са негативните качества
Коментари Харесай

Психолог посочи кои жени най-често биват изоставени от мъжете си

Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са отрицателните качества у дамите, които подтикват мъжете да ги изоставен. Тя отбелязва, че дамата би трябвало да се радва на личния си живот и да не се придържа към колегата си.
„ Една жена не би трябвало да бъде „ лепкава като шубрак от репей “. Това освен не провокира интерес, само че и ще усили раздразнението. С такава жена мъжът се усеща вързан с ръце и крайници, тя е като завладяваща муха, такава жена няма да има предпочитание да се стреми, да се обсипва с цветя, а по -скоро желае да измисли куп неща за извършване, с цел да разпредели персоналното си пространство по този метод “, счита психологът.
Според психолога дамата, мощно привързана към мъжа, употребява обичания си „ като патерица “. Тя стартира да разчита на него финансово, обществено и прочувствено. Сексологът счита, че връзките и любовта постоянно се разпадат заради обстоятелството, че дамата е прочувствено незряла.
Такива дами, съгласно експерта, не могат да се радват на живота си и намират интерес единствено към своя мъж и неговия живот. Но мъжете са по -малко прочувствени, тъй че получават наслаждение посредством своята жена. Съответно, в случай че тя не получава наслаждение от живота си, тогава мъжът също ще получи по-малко от нужните страсти.
В допълнение, дамите, които не могат да се приближат, са изложени на риск да бъдат изоставени. Затова психологът предлага да не се превръщате в „ кралица “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР