Психиатрична експертиза ще трябва да установи дали е била вменяема

...
Психиатрична експертиза ще трябва да установи дали е била вменяема
Коментари Харесай

Еспертиза ще установи вменяема ли е съпругата на тиктокъра, горила детето си с цигара

Психиатрична експертиза ще би трябвало да откри дали е била вменяема брачната половинка на кърджалийския тиктокър Mako Kral, наранила 6-годишня си наследник в Кърджали. Случаят нашумя откакто беше пуснат клип на детето, по чието лице имаше рани, за които в мненията се твърдеше, че са от изгаряния с цигара. Клипът беше свален, само че в това време прокуратурата се самосезира по случая. Веднага по-късно бащата и майката на 31 и 30 години бяха арестувани от полицията. Социалните изведоха от вкъщи 3-те деца на фамилията.

" Предстои да назначим експертиза, която би трябвало да откри дали дамата е разбирала свойството и смисъла на осъщественото, може ли да взе участие в углавен развой и дали може да носи наказателна отговорност ", съобщи наблюдаващия прокурор Петя Чортова. Едва откакто се произвесат специалистите ще се реши дали ще бъде повдигнато обвиняване и по какъв текст ще бъде то.

Майката е с форма на умствена назадничавост и има решение на ТЕЛК за над 70 % неработоспособност.

Съседите на семеството на тиктокъра, което живее в покрайнините на кв. " Боровец ", са безапелационни, че виновност за случая има напълно майката. Според тях дамата не е полагала съответни грижи за фамилията си и се налагало в семейството да оказва помощ майката на мъжа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР