Ганайският нападател Бисмарк Чарлс вече не е футболист на ЦСКА.

...
Ганайският нападател Бисмарк Чарлс вече не е футболист на ЦСКА.
Коментари Харесай

ЦСКА се раздели с героят, донесъл последната Купа на клуба

Ганайският нападател Бисмарк Чарлс към този момент не е футболист на ЦСКА. Играч и клуб са постигнали съгласие да се разделят по взаимно единодушие, оповестиха " армейците ".

Именно африканецът бе воин при последния извоюван трофей на столичани - Купата на България през 2021 година. Тогава той означи единственото попадение във финала против Арда и обезпечи на ЦСКА оценката, само че в последна сметка заради честите си травми по този начин и не съумя да се наложи в състава на " алените ".

Равносметката му с родния гранд са 45 мача и 5 гола в границите на три сезона, а през сегашния подобен той бе преотстъпван поредно на Пирин (Благоевград) и Железничар (Сараево) в Босна и Херцеговина.

" Благодарим на Бисмарк Чарлс и му пожелаваме доста триумфи в бъдещите му инициативи ", обявиха от клуба.

Следващите в листата с напускащи се чака да бъдат двамата капитани на ЦСКА - Юрген Матай и Амос Юга. Нидерландският бранител не е в същата форма след контузията на коляното, а също така има и висока заплата, като се чака да си тръгне кат освободен сътрудник в края на сезона.

Националът на Централноафриканската Република Амос Юга има контракт за още два сезона, само че и при него ще се търси вид за разлъка, като се заприказва, че клуб от Саудитска Арабия се интересува от услугите му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР