Надежда Вишева, която беше една от тазгодишните финалистки в любовното

...
Надежда Вишева, която беше една от тазгодишните финалистки в любовното
Коментари Харесай

Надежда след Ергенът: Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост

Надежда Вишева, която беше една от тазгодишните финалистки в любовното риалити " Ергенът ", разкри, че единствено един път е гледала злополучния епизод, в който Алек разгласи посредством видео обръщение, че си потегля самичък от шоуто.

" Много месеци не помнех какво съм споделила тогава, бях свръхемоционална. Беше тестване да се видя в такова положение, разрушено, тъжно ", показа в предаването " Преди обед " тя. Въпреки че е останала разочарована от държанието на Младенов, Надежда не крие, че би имала връзка с мъж като него, който макар възрастта си я е надраснал.

" Бих била с мъж като Алек, само че те са необичайност. Той е доста зрял, той е надживял годините си и това ме впечатли в него. Аз не един път съм казвала, че той е доста специфичен и друг, просто е доста харизматичен. Много рядко срещам такива мъже, той елементарни влиза в стаята и я изпълва с сила ", показа русокоската и добави, че му е дала прошка. И въпреки че до момента е имала връзки с по-млади мъже, на този стадий не мисли да се обвързва с някой, който е под 30-те си години.

Надежда изясни, че доста рядко бърка в мнението си за хората и съжалява, че се е подвела, че той изпитва тези мощни страсти, които е изпитала и самата тя.

" Когато си затворен в този любовен балон, в действителност го вярваш. Ти виждаш единствено него, споделяш единствено с него, имате най-страхотните срещи. Последните седмици осъзнах, че наближава моментът, в който ще скочим в действителния живот. Но желаех да дам късмет, мислих, че сме един за различен ", разкри още русокоската.

Тя отговори и на нападките, че с цел да взе участие в шоуто, е изоставила детето си, споделяйки, че " Ергенът " се е снимал през лятото, когато синът й по този начин и по този начин не е бил в България, а при татко си в Гърция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР