Проверката на вътрешното ведомство е инициирана от АКФ. Според тяхната

...
Проверката на вътрешното ведомство е инициирана от АКФ. Според тяхната
Коментари Харесай

Има ли връзка Младен Маринов със собствениците на „Делта гард“ ? МВР проверява

Проверката на вътрешното ведомство е инициирана от АКФ. Според тяхната информация на 26 ноември е била осъществена инспекция на три леки автомобила. В сигнала се показва следното: „ Последният от тестваните коли, Фолксваген Туарег, благосъстоятелност на сдружението „ Делта – С “ ООД гр. София, е бил ръководен от Димитър Спасов Спасов от гр. София.

Двама от пасажерите в автомобила са се легитимирали със служебни полицейски карти като чиновници на Дирекция „ Сигурност, предварителна защита и запазване на публичния ред “ (СПООР) в град София. Това са били Младен Найденов Маринов от гр. София и Марин Милчев Русев от гр. София. В автомобила са били още лицата Евгени Цветанов Димитров от гр. София и Николай Иванов Минчев от гр. София. Според сигналоподателя, част от пътуващите и в трите спрени за инспекция коли са били престъпно проявени лица. “ Това събитие е в допълнение съображение за детайлна инспекция на сигнала.

Както е известно Димитър Спасов-Митко Каратиста и Марин Русев са съдружници в „ Делта гард “ – компанията, която съгласно очевидци, охранява и работи като едно цяло с юрист Петър Петров-Пепи Еврото – някогашен началник на столичното разследване и лобист в средите на спецпрокуратурата. Според следствие на АКФ, до момента в който началник на Министерство на вътрешните работи е бил Младен Маринов, полицейска патрулка е стояла денонощо пред ресторант „ Осемте джуджета “, където Еврото е повеждал срещите си. По време на рекета против предприемача Илия Златанов, Еврото и хората от „ Делта гард “ са работили против него като една организация ".

Наскоро Фрог нюз разкри, че една от отнетите под напън на Златанов коли – Фолксваген „ Тундра “, е била купена от дъщерята на Младен Маринов. Силвия Маринова е придобила „ бижуто “ от 21-годишен юноша, на който Илия Златанов е бил заставен от Еврото да трансферира парцела и бизнеса си.

Дни преди Министерство на вътрешните работи да заяви, че се лишава лиценза на „ Делта гард “, Митко Каратиста излезе от съдружничество. Кандидатът за народен представител на ГЕРБ Младен Маринов не разяснява изнесените скандални обстоятелства. В момента той организира интензивно своята акция, убеждавайки хората, че би трябвало да гласоподават за него.

Шефката на спецпрокуратурата Валентина Маджарова неотдавна сподели пред „ Свободна Европа “, че сагата „ Осемте джуджета “ е единствено „ фамилна драма “. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не разяснява взривоопасните разкрития.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР