Провалът на Кирил Петков е голям провал на Американското посолство,

...
Провалът на Кирил Петков е голям провал на Американското посолство,
Коментари Харесай

Георги Марков: Провалът на Кирил Петков е голям провал на американското посолство

Провалът на Кирил Петков е огромен неуспех на Американското посолство, кръга " Капитал ", НПО-тата на Сорос и президента, които ни го натрапиха. Това написа във Facebook някогашният парламентарен арбитър и народен представител от ГЕРБ Георги Марков.

Ето какво написа още Марков в обществената мрежа: 

След като Слави би шута на обединението /което Нинова трябваше, само че не направи/, Кирчо сподели, че ще ръководи с държавно управление на малцинството.

Ами, то и Народното събрание е определен от малцинство - 2/3 от гласоподавателите не гласоподаваха. Зад президента също стои малцинство - едвам милион и половина гласа. В резултат на машините България остана страна с институции на малцинство от хората.

Предсрочните избори са неизбежни. Трябва да си върнем бюлетината, с която скоро гласоподаваха над 60% от словенците и над 70% от унгарците на парламентарни избори, като и над 60% от французите и сърбите на президентски избор.

Ние не вдигнахме оръжие против комунизма, както унгарците. Бюлетината бе нашето оръжие против комунисти като Рашков. 

Машините, Партизаните на Сорос и Корнелия ни го върнаха, с цел да ни назовава “бивши хора ", като след 9 септември 1944-та и арестува нелегално водача на опозицията.

Това, че Херо Мустафа поздрави Рашков е най-големият гаф на американски дипломат в годините на прехода.

За една година след Бойко унищожиха България. Съд за убийците на българската народна власт! Отдавна споделих, че Гешев ще надживее този парламент и това държавно управление!

P. S.: На 4 януари 2022 година споделих обществено, че вторият човек на Сорос в България ни е външен министър. Слави в този момент го разбра. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Още от Нова година ни приготвят националното изменничество! Всички национални предатели на самолета на Кирчо до Скопие с еднопосочен билет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР