Протестът на пътностроителните фирми освен пред МС, трябва да се

...
Протестът на пътностроителните фирми освен пред МС, трябва да се
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Протестът на пътностроителните фирми трябва да се насочи към Банкя и централата на ГЕРБ

" Протестът на пътностроителните компании с изключение на пред Министерски съвет, би трябвало да се насочи към Банкя и централата на ГЕРБ. Защото те са тези, които са сключвали неуместни контракти, ощетяващи данъкоплатците - Борисов и министрите му ".

Това написа във Фейсбук обява Ивайло Мирчев от " Демократична България ". Мирчев беше депутат в 45-тото и 46-тото Народно заседание.

" Исканията на чиновниците да им се изплатят заплатите са обективни, само че те би трябвало да са отправени към притежателите на компаниите, а не към страната.

А притежателите на пътностроителните компании могат да опишат за подкупите, надвзетите пари, ниското качество на работа, " връщанките " към държавни служители, схемите с ин хаус поръчки, а най-после в случай че смятат, че са прави да заведат иск в съда към Министерство на регионалното развитие ", написа още Мирчев.

" Хаосът през днешния ден е основан от Борисов и ГЕРБ с чудовищните равнища на корупция в пътното строителство, за която притежателите на тези компании могат да описват доста.

След изборите на 14 ноември ще спрем напълно порочните ин хаус възлагания за милиарди, ще създадем публичните поръчки оптимално равнопоставени за участниците (вместо в няколко гербаджийски компании да се концентрират милиарди) и ще ревизираме деликатно осъществените до момента действия ", приключва той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР