Пространство около контейнери в центъра на Пловдив заприлича на бунище.

...
Пространство около контейнери в центъра на Пловдив заприлича на бунище.
Коментари Харесай

Мизерия превзе парк в центъра на Пловдив, заприлича на пункт за едрогабаритни отпадъци

Пространство към контейнери в центъра на Пловдив замязя на сметище. Купчини с отпадъци са изхвърлени до парка на ул. „ Капитан Райчо “ до кръстовището с ул. „ Леонардо Да Винчи “. За това алармира четец на медията ни, снимал неприятната панорама.
Прочетете още
По думите му мизерията се задълбочава поради хора, които ровят и търсят находки измежду купчината с боклуци. В реалност от фотоси, предоставени от пловдивчанина, е видно, че там за изхвърлени всевъзможни предмети – стол, строшен скрин, одеяла, възглавници, облекла и обувки. 



Всички тези движимости обаче, от които някой се е отървал, би трябвало да бъдат изхвърлени по различен метод. Община Пловдив има разпоредба, по отношение на която е основала специфична организация за изхвърлянето на едрогабаритни боклуци. Същата постоянно бива нарушавана от жители, които залагат на комфортния вид – да стоварят десетки отпадъци до контейнерите с вярата, че чиновници на „ Чистота “ ще ги отнесат, когато събират по заран отпадъците. Но това надалеч не е обвързване на общинското дружество. 

Поради систематичния произвол на някои жители страда цялата визия на Пловдив, а както читателят ни добавя – сходен пейзаж не кореспондира със среда на град, който до скоро носеше купата „ Столица на културата “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР