Пропадането на Атлетико Мадрид в Ла Лига продължава с пълна

...
Пропадането на Атлетико Мадрид в Ла Лига продължава с пълна
Коментари Харесай

Пропадането на Атлетико Мадрид продължава с пълна сила

Пропадането на Атлетико Мадрид в Ла Лига продължава с цялостна мощ. „ Дюшекчиите” отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Гранада. Срещата беше отсрочена от 9-ия кръг на шампионата.

Жоао Феликс изведе мадридчани напред в резултата във 2-ата минута, само че домакините обърнаха след попадения на Дарвин Мачис (17) и Хорхе Молина (61).

За Атлетико това бе четвърто следващо провали. „ Дюшекчиите” остават пети с 29 точки, до момента в който Гранада се изкачи на 12-о място с 22 точки.

Двубоят стартира чудесно за „ рохибланкос. Още във 2-ата минута Тома Льомар откри Жоао Феликс, който преодоля бранител на домакините и с брилянтен удар в левия ъгъл не остави шансове на Максимиано. В 17-ата минута андалуският клуб изравни. Дарвин Мачис получи от Хорхе Молина в наказателното поле и с акуратен удар вкара за 1:1.

В края на първата част гол на Жоао Феликс беше анулиран. В продължението Максимиано показва отличен инстикт и мазета удар на португалеца.

В 61-ата минута Молина беше изведен от Луис Суарес и изведе Гранада напред в резултата. Голът беше прегледан от ВАР за евентуална засада, само че такава нямаше.

В 81-ата минута Облак се намеси решитално след удар на Суарес. Две минути по-късно рисков удар на Льомар мина около вратата. В 90-ата минута избита топка попадна в Матеус Куня. Бразилецът насочи удар от близка отдалеченост, само че не откри задачата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР