Промоутърът на Хюи Фюри - Мик Хенеси, възнамерява да съди

...
Промоутърът на Хюи Фюри - Мик Хенеси, възнамерява да съди
Коментари Харесай

Гръмна голям скандал между Кобрата и Фюри, ето защо

Промоутърът на Хюи Фюри - Мик Хенеси, има намерение да съди уредниците на галата в София поради по-малка численост пропуски за мача. Това призна Кубрат Пулев в качеството си на хазаин на събитието.



Промоутърът на Фюри Мик Хенеси

“Те желаеха 40 ВИП билета, които нямаше по какъв начин да им осигурим, написа Блиц. Успяхме да им дадем 30, тъкмо зад ъгъла. Имаше редица значими персони, за които трябваха предложения, а някои мои другари останаха без ВИП места. Отделно фамилията на Фюри настанихме току до кръга, само че те отново не бяха удовлетворени. Не знам какво желаеха просто.

От " Хенеси " от самото начало бяха в нашата съблекалня, по двама-трима души - не можехме да ги изгоним, до момента в който загрявах. Намазах си лакътя с мас, а те за какво миришело - било да нервира очите на Фюри. Хиляда неща измислиха! През цялото време се отнесохме към тях положително, гостоприемно, както се славим българите, и доброжелателно. Както видяхте, нито веднъж не го предизвиках, макар че сме на наш терен. Останахме спортсмени и най-малко аз се държах с почитание към него.

Но господин Хенеси, вместо да обърне внимание на външния си тип и на формата си, се занимава с други неща. И в този момент може би ще се съдим, за което съм подготвен. Дори за такива борби ”, добави пред " Тема спорт " Кобрата, очевидно визирайки наднорменото тегло на Мик Хенеси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР