Промоутърът Александър Красюк, който движи делата на шампиона във версии

...
Промоутърът Александър Красюк, който движи делата на шампиона във версии
Коментари Харесай

В щаба на Усик не са отписали мач с Фюри

Промоутърът Александър Красюк, който движи делата на първенеца във версии WBA/WBO/IBF/IBO в свръхтежката категория на професионалния бокс Александър Усик, има вяра, че към момента е вероятен съединителен мач с Тайсън Фюри, който държи пояса на WBC.

Двамата боксьори преговаряха, като Усик се съгласи с изискванията на Фюри за систематизиране на парите, само че в последния миг всичко пропадна. Най-вероятната причина бе, че Фюри просто не е подготвен за мача, въпреки и да твърдеше, че за 4 седмици ще влезе във форма.
 Варшава може да одобри мача Усик - Дюбоа
Варшава може да одобри мача Усик - Дюбоа

Шансовете са огромни, хвали се полски промоутър

" Искам да видя съединителен мач просто като боксов почитател. Като промоутър, също желая това да се случи. Като елементарен украинец желая моят съотечественик да стане безспорен първенец. От наша страна няма спънки. Фюри е меко казано комплицирана персона.

За хората в бокса държанието му не е изненада, защото са го виждали към този момент в последните 7 или 10 години. Да, той има право на всичко, само че в последна сметка е професионален боксьор и главната му работа е да излиза на кръга. Ако не направи този мач, то това ще е най-голямата му неточност в кариерата ", счита Красюк.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР