Промоционалната кампания на А1 за смарт телевизори включва модели на

...
Промоционалната кампания на А1 за смарт телевизори включва модели на
Коментари Харесай

A1 предложи телевизори с удължена 5-годишна гаранция


Промоционалната акция на А1 за смарт тв приемници включва модели на Philips, TCL и Kivi
(снимка: А1 България)

В сички смарт тв приемници в магазините и онлайн на A1.bg се оферират през май с удължена гаранция от 5 години. Промоционалната акция включва модели на Philips, TCL и Kivi, които могат да бъдат закупени на лизинг с проект за закрепени услуги.

Смарт тв приемниците от серията The One на Philips разполагат с 4K Ultra HD резолюция и са налични в три размера – 43 инча, 50 инча и 55 инча. Моделите поддържат режим Ultra Motion Clarity, който обезпечава по-ясна и плавна картина, както и Ambilight LED светлини, реагиращи на протичащото се на екрана. По този метод чувството по време на гледане става по-завладяващо – ореола от светлина се преценява с предаването, кино лентата или играта.

Друга впечатляващи характерности на моделите от серията на Philips са технологиите Dolby Vision и Dolby Atmos, които обезпечават явен тон и ярка картина като от кино студио. Смарт тв приемниците идват и в комплект със особено отдалечено, което е с бърз бутон за платформата Xplore TV.

През целия месец май, и се оферират на лизинг с закрепени проекти от А1 за 24 месеца против надлежно 38,50 лв. на месец за 43 инча, 46,50 лв. на месец за 50 инча и 55,50 лв. на месец за най-големия модел от 55 инча.

Сред смарт тв приемниците, предлагани от А1 с удължена гаранция, са включени и два тв приемника на KIVI. Моделът е особено основан 32-инчов смарт тв приемник за деца, който дава безвредно, уместно за подрастващите наличие и изобретателен дизайн.

Телевизорът разполага с Full HD екран със защитно покритие от закалено стъкло, тъй че и най-щурите детски игри да не попречат на сигурността, както и специфична рамка с опция за персонализация. Благодарение на ексцентричния дизайн, към рамката на тв приемника могат да бъдат закрепени строителни блокчета с друг размер, форма и цвят, тъй че детето да отключи своята креативност.

През май тв приемникът се предлага за 33,50 лв. на месец на лизинг с закрепен проект А1 ТВ 200 MAX за 24 месеца и удължена гаранция от 2+3 години.

Вторият модел от марката –, разполага с DLED 32-инчов екран, с 60Hz периодичност на освежаване. Моделът е с безрамков дизайн, поддържа висококачествено Dolby аудио и включва отдалечено с Xplore TV бутон от А1. Този смарт тв приемник може да бъде закупен против 16,50 лв. на месец с двугодишен контракт за закрепен проект ТВ 200 MAX от А1.

Телевизорите TCL също са част от промоционалната акция на А1 през май. Някои от моделите, които се оферират, са и.

TCL 43C635 QLED разполага с 43-инчов екран с 4K ULTRA HD резолюция и технология на екрана 4K QLED. Смарт тв приемникът идва с висококачествена аудио и видео система Dolby и високоговорители ONKYO. Моделът работи с операционна система Android OS и предлага редица новаторски функционалности, измежду които интегриран гласов Гугъл помощник.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР