Промени на хоризонта! С разместването на знаците на Северния и

...
Промени на хоризонта! С разместването на знаците на Северния и
Коментари Харесай

Задават се огромни промени, бележещи следващите 18 месеца: ето какво да очаква всяка зодия

Промени на хоризонта! С разбъркването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли за първи път от януари 2022 г. всяка зодия ще стартира ново персонално пътешестване .

В този трансформиращ ден ще бъдем призовани да се опрем на основни занимания, които дават приоритет на персоналната ни самостоятелност, описват от. 

В света на астрологията Северният и Южният възел постоянно биват неразбрани , защото в действителност не са планетарни тела. Ако надникнете през телескоп, знаците, изглеждащи като подкова, въобще не могат да бъдат открити в космоса. Това е по този начин, тъй като тези галактически точки в действителност съставляват местата, където Слънцето и Луната се пресичат в небето . Тези две точки, наричани още лунни възли, също демонстрират къде ще се разпрострат затъмненията - и през последната година и половина те бяха положени по оста на Телец и Скорпион .

Домовете, ръководени от Телец и Скорпион във вашата рождена карта, евентуално са били обект на огромни промени през последните 18 месеца. Тъй като Северният възел съставлява мястото, където нормално се случват фрапантни растежи, върху желанието за нараснал комфорт, наслаждение и непоклатимост  има групов фокус. Следователно в дома от рождената ви карта, ръководен от Скорпион, вие сте били призовани да прочистите всички страхове, дефекти или несъразмерни потребности от надзор, които евентуално са ви пречели да постигнете сигурност във вашия дом, ръководен от Телец.

Въпреки това, до момента в който възлите се приготвят да преминат към Овен и Везни този месец, вие ще се концентрирайте върху желанието си за самостоятелност, себеутвърждаване и нуждата да намерите баланс .

На 17 юли Северният и Южният възел ще навлязат в Овен и Везни за първи път от 1987 година Това значи, че от в този момент до 2024 година затъмненията ще се случват в тези два знака през съответните им сезони (между 20 март и 19 април, и 22 септември - 21 октомври). Това означава още, че ръководените от Овен и Везни домове във вашата рождена карта ще претърпят някои много впечатляващи промени през идната година и половина (особено в случай че вашият натален северен или южен възел е в един от тези знаци в наталната ви карта).

Поради мощната природа на затъмненията, ще почувствате резултатите на Северния и Южния възел в Овен и Везни даже когато затъмненията не се състоят. Не забравяйте обаче да обърнете особено внимание на протичащото се в сферите, покровителствани от тези домове в рождената ви карта, по време на сезона на затъмненията - тогава те ще бъдат надалеч по-забележими.

Вижте в галерията тук какво да чака всяка зодия от разбъркването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли:
 Важните промени за зодиите през идващите 18 месеца  Важните промени за зодиите през идващите 18 месеца  Важните промени за зодиите през идващите 18 месеца  Важните промени за зодиите през идващите 18 месеца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР