Пролетта е дългоочакваното време за прераждане на природата, нежно слънце,

...
Пролетта е дългоочакваното време за прераждане на природата, нежно слънце,
Коментари Харесай

Как да засилите имунитета през пролетта с чай

Пролетта е дълго чаканото време за прераждане на природата, нежно слънце, разцъфнали пъпки. Но, с изключение на насладите, пролетта води след себе си и доста вирусни инфекции. Няма панацея, несъмнено. Но чаят ще помогне да се понижи рискът от болест и да се усили устойчивостта на организма към инфекциите!
Защо се разболяваме напролет?
След дълга зима тялото е отслабено от неналичието на топлота и витамини, не може изцяло да устои даже на елементарна простуда - ресурсите са изчерпани.
Как да определите дали тялото е отслабено?
• Хронична отмалялост.
• Раздразнителност.
• Настинки и алергични реакции.
Какъв чай ще увеличи жизнеността на тялото?

Ние сме изложени на риск от заразяване с вирусна зараза най-много заради обстоятелството, че имунната система е отслабена и тялото не може да се пребори. Бял чай от сребърни иглички е богатство от витамини от група В, които покачват устойчивостта на навлизане на непознати тела. Витамин Е, съдържащ се в чая, взе участие в производството на специфични антитела, които се опълчват на проникването на вируси.
Коронавирусът се демонстрира като суха кашлица. Белият чай прочиства дихателните пътища и оказва помощ за облекчение на неприятните признаци, улеснява дишането и усъвършенства настроението.
 Ето кои хора НИКОГА не би трябвало да пият чай Ето кои хора НИКОГА не би трябвало да пият чай
Наблюдение на 500 000 души в продължение на няколко години демонстрира, че постоянната консумация на прекомерно парещ чай с температура над 65...
Освен това, белият чай няма противопоказания - може да се пие от дребни деца, кърмачки и възрастни хора. Дори по време на бременност, белият чай носи огромни изгоди както за майката, по този начин и за бъдещото бебе.

Чаша зелен чай има в себе си три пъти по-голямо количество витамин С, в сравнение с един портокал.
Когато се появят първите признаци на простуда или вирусна зараза, какво вършим? Точно по този начин, купуваме витамини. Всички знаят, че би трябвало да консумирате витамини оптимално, това ще укрепи имунната система и ще помогне на тялото да преодолее към този момент съществуващо заболяване.
Зеленият чай е идеална пролетна напитка и тъй като най-хубавите сортове зелен чай се събират при започване на пролетта. В рамките на шест месеца пролетният зелен чай, даже и при вярно предпазване, към този момент няма да бъде толкоз апетитен и благоуханен, колкото прясно набраният. Затова би трябвало да се пие напролет - когато преди малко е събран.
 3-те типа чай, които ще ви оказват помощ да спите съвършено 3-те типа чай, които ще ви оказват помощ да спите съвършено
Умoрихтe ce дa бъдeтe умoрeни? Cпoрeд дoклaд нa Цeнтърa зa кoнтрoл и прeвeнция нa зaбoлявaниятa, oкoлo 30 прoцeнтa oт хoрaтa нe пoлучaв...
За профилактика и надзор на вирусни инфекции е по-добре да изберете сортове зелен чай с високо наличие на чаена пъпка  или жасмин
Високопланински тайвански улуни - за пролетно въодушевление и положително здраве
Пролетната меланхолия е много публикувана, тъй като дълго време сме били лишени от слънцето и витамините. Алпийският чай пораства при неповторими условия, заради което съдържа огромно количество лечебна аминокиселина L-теанин. Той е натурален прочувствен модулатор, предизвиква производството на допамин, който е виновен за положителното въодушевление и нарасналата сила.
Съгласете се, когато настроението е ужасно, вие сте цялостни с сила и жадност за живот - тялото по-лесно ще преодолее всяка болест!
Колкото по-високо пораства улунният чай, толкоз повече L-теанин има в него.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР