Спестете си цената на самолетния билет до Австрия. Този албум

...
Спестете си цената на самолетния билет до Австрия. Този албум
Коментари Харесай

Юджа Уанг: Рецензия на албума The Vienna Recital — превъзходно постижение

Спестете си цената на самолетния билет до Австрия. Този албум предлага запис онлайн на разнообразния рецитал, който Юджа Уанг изнесе в Konzerthaus във Виена на 26 април 2022 година Той се вписва в съвсем цялото осъществяване, като се изключи нейния уводен Шьонберг и половин дузина от нейните 10 (не по-малко!) биса.

Програмата е завладяваща игра на разбъркване и сравнение, в която чифт полу-тежки сонати са осеяни с оживени къси пиеси в извънредно разнородни стилове. Малко от определените от нея продукти са написани най-вече като експонати, само че техническото майсторство на Уанг значи, че всеки впечатлява с блясъка си в един или различен миг.

Двете значими произведения са Соната за пиано № 8 на Бетовен в ми бемол, оп. 31 № 3, от време на време известна като „ Ловът “, и прочувствената Соната за пиано № 3 във фа-диез минор на Скрябин. Изчистен, характеризиращ се с бързо движещи се елементи, Бетовен е проницателен, умислен и бляскав на собствен ред. Скрябин се осмелява на интимно меко свирене в конт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР