Прокурорският син от Перник, обвиняем за побои и пуснат под

...
Прокурорският син от Перник, обвиняем за побои и пуснат под
Коментари Харесай

Прокурорският син, пребивал хора, наруши домашния си арест и отиде на дискотека

Прокурорският наследник от Перник, обвинен за побои и пуснат под домакински арест. Васил Михайлов призна, че е пребивал хора.

Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. Мярката му за неотклонение беше понижена в „ домакински арест “. От дома си в Перник Михайлов съобщи в изявление за Би Ти Ви, че нееднократно е пребивал хора. И още, че атакува най-вече лица с престъпни досиета.

Михайлов сподели още, че след излизането от ареста е ходил даже на дискотека. Данни да е нарушавал мярката си за неотклонение, от полицията нямат.

След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е у дома от пет дни. Няма право да напуща жилището, в който е декларирал, че ще бъде.

Попитан дали е излизал, той дава отговор: " Постоянно. До магазина непрекъснато, дори вървях на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм била в ареста пет месеца ".

" В ареста беше като на хотел ", твърди младежът.

Срещу Михайлов има три обвинявания - за закана с ликвидиране над жена и побои над двама мъже. Единият пребит е футболния треньор от Перник Румен Андонов. Съпругата му също твърди, че Васил е нарушавал мярката си.

„ Излязъл си е от тях, отишъл е в кафе Рай насреща, постоял е там, след известно време се е върнал с момиче, евентуално с приятелката си, и са си се прибрали двамата “, изясни Марияна Андонова, брачна половинка на Румен Андонов.

От Министерство на вътрешните работи показаха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали съблюдава мярката си се следи „ ежеминутно “.

" Никой не идва да ме ревизира. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я поставил ", твърди прокурорският наследник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР