Прокуратурата в Несебър е повдигнала срещу британския турист Дани Джеймс

...
Прокуратурата в Несебър е повдигнала срещу британския турист Дани Джеймс
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на британския турист, пребил възрастен човек в Слънчев бряг

Прокуратурата в Несебър е повдигнала против английския екскурзиант Дани Джеймс Нот обвинявания за хулигански дейности и нанесени леки телесни повреди на трима души.

Любомир Петров от Апелативната прокуратура в Бургас посочи, че анализът на взетата от него кръвна проба ще откри дали има приложимост на алкохол и опиати.

27-годишният мъж е опитал да открадне алкохол от външен бар в хотел в Слънчев бряг и е нападнал охранители и възрастен човек с увреждания.

Ръководителят на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров съобщи, че няма съответни аргументи за дейностите на британеца и посочи, че следва обвиняването към него да бъде преквалифицирано в хулигански дейности с необикновен цинизъм: "Обсъждаме подготовка за безчинство по тежкия състав, което е осъществяване с необикновен цинизъм. Имаме поради, че се протяга ръка и на неработоспособен, а там наказванията са до 5 години ".

"Искаме да подчертаем, че такива действия няма да се толерират. Наказанието евентуално ще бъде и по-тежко. Тъй като са голям брой действия, няма по какъв начин да стане, както с шведа – да мине с санкция. При доказаност наказването ще бъде отнемане от независимост, а дали ще е дейно или условно – това ще реши съдът ", сподели още Любомир Петров от Апелативната прокуратура в Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР