Специализираната полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност е реализирана

...
Специализираната полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност е реализирана
Коментари Харесай

Спецоперация в Ямбол: Трима души са в ареста

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност е осъществена на 15 май с дейното присъединяване на чиновници от ОДМВР – Ямбол, ЗЖУ – Бургас и представители на Национална агенция за приходите – Бургас, КЗП – Бургас и РДГ – Сливен, оповестиха от полицията.

По време на превантивната акция са инспекции на 946 индивида, 678 моторни транспортни средства, 48 търговски обекти , питейни и увеселителни заведения, автоморги, заложни къщи и други. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 16 акта и 154 фиша .

Извършени са процесуално-следствени дейности по 7 досъдебни производства /за владеене на наркотични субстанции, за закана за живота и здравето на разположение, телесна щета, обири /.

За период до 24 часа са арестувани 3 лица . В хода на работа по 15 преписки на предварителна инспекция (търговска активност със предпазени марки, обири от частни и търговски обекти, заличаване и щета, държане на артикули без акцизен бандерол и др.) са открити съпричастните към действията лица.

Установени са престъпления в 2 търговски обекта . Констатирано е нарушаване, обвързвано с транспорт на добита дървесина без превозен билет. Съставени са 4 акта /констативни протокола за открити административни нарушавания от други способени органи. Работата по цялостното документиране по случаите продължава.

630 зрелостници ще дефилират в Ямбол под празнична арка

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР