Прокуратурата повдигна обвинение на Кристиан Николов за умишлено причиняване на

...
Прокуратурата повдигна обвинение на Кристиан Николов за умишлено причиняване на
Коментари Харесай

Обвиниха убиеца на Милен Цветков в умишлено причиняване на смъртта

Прокуратурата повдигна обвиняване на Кристиан Николов за съзнателно причиняване на гибелта на журналиста Милен Цветков, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Обвинението е преквалифицирано в по-тежко от досегашното за причиняване на гибел по несъобразителност, осведоми Dariknews.bg.



От обвиняването показват, че при пътния случай, довел до гибелта на Милен Цветков, Кристиан Николов се е движил със скорост над позволената, не е спрял на кръстовище при червен светофар и е използвал опиати.

„ Обвиняемият при ръководство на лек автомобил Audi Q7 е нарушил разпоредбите за придвижване по Закона за придвижването по пътищата, като се е движил със скорост над позволената и не е спрял при доближаване на кръстовището при червен сигнал на светофарната уредба, в резултат на което съзнателно е предизвикал гибелта на Милен Цветков “, показват от прокуратурата.

"Случаят е изключително тежък, защото водачът е управлявал колата след приложимост на разнообразни типове наркотични субстанции – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам. Застрашил е живота и здравето на голям брой участници в придвижването, като това е осъществено на оживено място ", допълват от там.

link1 " >  БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР