Прокуратурата изпълнява политически поръчки и понеже Възраждане е най-голямата заплаха

...
Прокуратурата изпълнява политически поръчки и понеже Възраждане е най-голямата заплаха
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Прокуратурата изпълнява политически поръчки, няма да участваме в коалиция

Прокуратурата извършва политически поръчки и тъй като " Възраждане " е най-голямата опасност за настоящия ръководещ режим, от държавното обвиняване желаеха заличаването ни. Това съобщи водачът на партията доктор Костадин Костадинов в предаването ".
" Причината е, че ние не сме следени от никого в настоящето статукво на България и не се отчитаме на непознати посолства и олигарси. Сега на 30 ноември от 10 часа е делото на първа инстанция за заличаването ни в Софийски градски съд. Искам да прикани всеки един от нашите симпатизанти да ни поддържа, както и всеки един български жител, който желае да поддържа реда и законността, тъй като през днешния ден сме ние, а на следващия ден ще е някой различен.
Ние сме най-одитираната политическа организация в България. Прокуратурата твърди, че с активността си нарушаваме Закона за политическите партии. Ако по този начин не престават нещата, може би би трябвало да се създадат промени в закона и в него да е записано категорично кои тъкмо са те и да стане ясно, че повече не би трябвало да има. Както по времето на комунизма - Българска комунистическа партия и Български земеделски народен съюз, а в тази ситуация ГЕРБ и някоя друга присъдружна партия. Става въпрос за дивашка тирания, само че макар нея " Възраждане " ще влезе в идващия парламент ", направи поръчка той.
На въпрос дали ще вземат участие в коалиция, в случай че намерят място в идващия парламент, Костадинов уточни, че в случай че имаше с кого да създадат такава, то въобще е нямало да основат " Възраждане ", тъй като всяка коалиция е въпрос на компромис. Такъв компромис е невъобразим, тъй като не виждаме неща, които биха ни сближили със съществуващите политически сили, регистрира той.
Нашата борба е хората да излязат и да гласоподават на изборите. Когато това се случи всеобщо, колкото и операции на вота да има, те няма да окажат толкоз огромно въздействие. Иначе актуалният режим ще продължи да ръководи, счита той.
По отношение на икономическите ограничения на държавното управление Костадинов съобщи: Ситуацията се ръководи на правилото " ето ви едни пари ". Но това явно не взема решение казуса, тъй като има дефицит на лекари, медицински сестри, дефицит на коли за спешна помощ. Парите не стигнаха и до дребния бизнес.
Има нещо доста нездраво и в държанието на средствата за всеобща информация в България с непрекъснатото преброяване на трупове, счита водачът на " Възраждане ". За обвиняванията от съперници, че неглижира пандемичната обстановка, Костадинов отговори, че в действителност се пробва да подтиква здравия разсъдък в хората. Той не отхвърля, че вирус има, само че обстановката се преекспонира. Създава се чувство за неуравновесеност в обществото. Това е атентат против здравия разсъдък, уточни той.
На въпрос по какъв начин би работил, в случай че Възраждане управляваше по време на рецесията, Костадинов съобщи, че би се доверил на експертите, а най-меродавно във връзка с вируса е мнението на доцент Мангъров. Що се отнася до икономическите ограничения, бих копирал ограниченията на огромните страни, уточни Костадинов. 60 на 40 е половинчата мярка, регистрира още той.
Костадинов счита, че би трябвало да бъдат увеличени заплатите на медицинските служащи. " Въвеждането на комерсиалния принцип в опазването на здравето го умъртви. Какво значи печеливша болница ", попита реторично той.
По отношение на онлайн образованието, позицията на Костадинов е, че това ще подтиква прогресиращо затъпяване на идните генерации.
Цялото изявление във видеото
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР