Прокуратурата иска доживотен затвор без право на замяна. В края

...
Прокуратурата иска доживотен затвор без право на замяна. В края
Коментари Харесай

Викторио Александров се призна за виновен по всички обвинения

Прокуратурата желае пожизнен затвор без право на подмяна. В края на делото Викторио Александров се призна за отговорен по всички обвинявания. Съжалява за случилото се.

Признанията на подсъдимия идват след дълго време, през което Александров отхвърляше да сътрудничи първо на следствието, а по-късно и по време на правосъдния развой.

В своя отбрана Александров съобщи, че не оспорва нищо от обвинителния акт и съжалява всяка една секунда. Ако прокурора или някой различен мисли, че пандиза е по-тежък от мислите, лъже се.

Александров е упрекнат за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишното им дете - Никол. Кървавата покруса се разигра в столичния квартал „ Надежда " през октомври 2018 година.

Съдът назначи съдебно-медицинска експертиза, която да се извърши от невролог. Задачата е той да разчете резултатите от енцефалографското проучване на Александров.

Заключението му да бъде взето поради от движимостите лица, които са назначени по спомагателната съдебно- психиатрична и психическа експертиза и съобразено, наред със самите резултати от енцефалографското проучване.

Следващото съвещание по делото е на 24 ноември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР