profit.bgД-р Дре определено умее да поставя рекорди, при това не

...
profit.bgД-р Дре определено умее да поставя рекорди, при това не
Коментари Харесай

Д-р Дре продаде своя дом за рекордните 4.5 млн. долара

profit.bg

Д-р Дре несъмнено умее да слага върхове, освен това освен на музикалната сцена.

Съвсем неотдавна рапърът и предприемач продаде жилището си в Woodland Hills, Калифорния, за 4.5 млн. $ и това беше най-скъпата договорка, подписана в региона през последната година.

Все отново триетажното жилище с повърхност 1500 кв. м е почти пет пъти по-голямо от междинното за продажба в региона.



Имението може да се похвали с осем спални и 13 бани и е въплъщение на персоналния метод на живот и разкош, с които Дре се е обграждал съвсем 20 години.





Новият притежател се радва още на винарска маза, която може да побере до 250 бутилки, студио за спорт, киносалон и голям аквариум, който обгръща цяла стена в хола, както джакузи, от което през стъклени стени се открива панорама към долината.

Сгъваеми стъклени порти от пода до тавана разделят огромна всекидневна и влажен бар, отваряйки се към огромния задния двор.



Екстравагантната съществена спалня разполага със сауна и камина, както и гардероб и баня с огромни прозорци. В задния двор има басейн със солена вода с олимпийска дължина, голям брой пространства, идеални за развлечение, и огнище.



И поради всички тези „ екстри “, не е чудно, че парцелът беше платен още на първата седмица, откакто беше пуснат.



Това не е единствената имотна сделка на рапъра в последните месеци. По-рано тази година той се раздели с парцел за 2.25 млн. $ в средиземноморски жанр в Пасифик палисейсд.

Освен това Дре има и парцел с повърхност от 20 000 квадратни метра, който купи от Том Брейди и Жизел Бюндхен за 40 милиона $ през 2014 година, както и имение Калабасас, което закупи за 4.9 милиона $ предишния април.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР