Професорите Костадин Ангелов и Асен Балтов жителите на Стражица, заедно

...
Професорите Костадин Ангелов и Асен Балтов жителите на Стражица, заедно
Коментари Харесай

ЗА ПРИМЕР! Проф. Ангелов и проф. Балтов на първа линия в борбата с коронавируса - консултират българи от цялата страна

Професорите Костадин Ангелов и Асен Балтов жителите на Стражица, дружно с общопрактикуващия локален доктор доктор Емилия Георгиева. Достъпът до медицински и здравни услуги е основен както за профилактиката на болесттите, по този начин и за предотвратяването на затруднения. Ранната диагностика бе и продължава да е измежду целите на ГЕРБ – за дребни и отдалечени обитаеми места е планувано основаването на 30 мобилни медицински екипа, които ще са оборудвани с всичко належащо за качествени и навременни медицински услуги за хората.

Проф. Балтов и проф. Ангелов дадоха обещание, че здравните съвещания с хората в страната ще продължат и след изборите, а жителите на Стражица могат да разчитат на тях.

Прегледите не престават през днешния ден в с. Раданово – в кабинета на доктор Емил Енчев и в пенсионерския клуб в с. Ресен.

На 4 ноември проф. Костадин Ангелов ще организира здравни съвещания в Горна Оряховица и Лясковец.

Приемната в Лясковец ще бъде в Пенсионерски клуб „ Зора “ на ул. „ Трети март “ №14 от 10:30 до 14:00 ч., а на телефон 0899195842 може да се направи авансово записване.

В Горна Оряховица прегледите ще бъдат в Медицински център „ Света Варвара “ на ул. „ Македония “ №34 до автогарата и ще стартират от 14:30 ч.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР