Проект на решение за приемане на Законодателна програма на Народното

...
Проект на решение за приемане на Законодателна програма на Народното
Коментари Харесай

Предложение за работа до декември предвижда проектопрограмата на парламента


Проект на решение за приемане на Законодателна стратегия на Народното събрание за интервала юли - декември 2022 година е включен за разискване в пленарната зала.

Това планува проектопрограмата за работа на Народното събрание за тази седмица. Точката е заложена като първа за четвъртък. Вносители на плана са ръководителят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски и група народни представители.

В предлагането са включени няколко целта, осъществяването на които е с съответни периоди. Така да вземем за пример изборът на ръководител на Народното събрание следва да се организира до 31 юли, а измененията в Правилника за организацията и активността на Народното събрание и функционирането в състава на парламентарните комисии – до 15 септември.

В плана на решение са заложени също номиниране и поддръжка на Бойко Рашков за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество. Срокът за това е до 15 август, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР