Продавачка на пазар в Белград нокаутира полицай при опит за

...
Продавачка на пазар в Белград нокаутира полицай при опит за
Коментари Харесай

Продавачка нокаутира полицайка на сръбски пазар /видео/

Продавачка на пазар в Белград нокаутира служител на реда при опит за изземване на контрабандни артикули, оповестява електронното издание на сръбския вестник Kurir.
От редакцията споделят видео, на което се вижда по какъв начин ядосаната продавачка удря полицейския чиновник – Алиса Меметович, след което бяга. По-късно обаче е била хваната и откарана в ареста, а потърпевшата – в болница.
„ Бруталната офанзива е осъществена малко преди обяд. Кадри, оповестени в обществените медии, потвърждават, че Алис е била пребита на пазара, до момента в който изпълнявала служебния си дълг “, написа изданието.
„ Полицаят и неговите сътрудници обикаляха пазара. Продавачката имаше куфар, цялостен с неща, които планираше да продаде. Инцидентът беше предшестван от спор сред двете, защото Алис настояваше да й вземе незаконните артикули. Продавачката се опита да избяга, само че Алис взе куфара и нещата от него изпопадаха “, описват очевидци.
„ Двете започнаха да се бутат. В един миг ядосаната жена удари пестник на Алис в главата. Полицаят падна на земята и продавачката хукна, само че полицията скоро я арестува. Алис остана на земята, а шокираните хора, които пристигнаха на пазара, се пробваха да й оказват помощ “, допълват очевидците.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР