Продължаваме промяната - Демократична България е готова да преговаря с

...
Продължаваме промяната - Демократична България е готова да преговаря с
Коментари Харесай

ПП-ДБ смятат, че ще са първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори, готови са да преговарят с ГЕРБ и ДПС

" Продължаваме промяната - Демократична България " е подготвена да договаря с ГЕРБ и Движение за права и свободи след изборите.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков изрази пред Общото заседание на партията очакване групировката да бъде първа политическа мощ на идните предварителни парламентарни избори, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Кирил Петков не изключи опцията да още веднъж да влезе в договаряния с ГЕРБ и Движение за права и свободи след тях, само че се обърна с зов към водачите на двете партии - Бойко Борисов и Делян Пеевски - да си признаят, че взимат всички решения дружно.

" Кажете си: " Решаваме всичко дружно, ние сме едно ". Няма смисъл да се срамувате, по този начин всичко ще бъде по-лесно и по-честно ", прикани съпредседателят на Политическа партия.

" Готови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме, да прекарам доста часове дружно, само че не на цената нашите правила ", означи той, само че и предизвести: Ние няма да се наклоним и да се наведем, поврявайте ни, ще отидем и на 10 избора, в случай че би трябвало, само че няма да се предадем ", предизвести Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР