Продължава акцията по изземане на автомобили от пияни и дрогирани

...
Продължава акцията по изземане на автомобили от пияни и дрогирани
Коментари Харесай

Още два автомобила влязоха в бургаската „държавна автокъща”

Продължава акцията по изземане на коли от пияни и дрогирани водачи според новите промени в Наказателния кодекс

Така наречената „ Държавна автокъща ” в Бургас се снабди с още два автомобила, конфискувани от пияните и дрогираните им притежатели в последното денонощие. С това общият брой на колите, чакащи да приключат делата против притежатели, с цел да бъдат оповестени на търг за продажба от Национална агенция за приходите в региона се усили до 26.

34-годишна жена от Созопол, при маневра на заден ход, блъска със Ситроена си предната ризница на паркиран пътнически рейс. Шофьорът му е станал директен очевидец на случая към 13:15 ч. на паркинг на хипермаркет в града. На място са пристигнали служители на реда, които при теста с дрегер отчели, че созополийката е седнала зад кормилото пияна. Уредът посочил стойност от 2.22 промила – количество, равняващо се на близо бутилка корав алкохол.

Миналата вечер път – в разгара на жестокия пожар, на пътя сред селата Миролюбово и Изворище, чиновници от Второ РУ-Бургас спрели за инспекция Мазда 3. Шофьорът – 48-годишен мъж от с. Изворище, който се прибирал към дома си, е тестван с дрегер. Апаратът отчел 1.35 промила.

И двамата водачи са арестувани за период до 24 часа с полицейска заповед. Автомобилите им са конфискувани.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР