Продажбите на смартфона OUKITEL K6 в целия свят ще започнат

...
Продажбите на смартфона OUKITEL K6 в целия свят ще започнат
Коментари Харесай

Глобалните продажби на смартфона OUKITEL K6 стартират точно на Коледа

Продажбите на смарт телефона OUKITEL K6 в целия свят ще стартират на 25-ти декември, на Коледа. Като един прекрасен коледен подарък от страна на OUKITEL, новият телефон ще донесе нещо, което другите нямат. OUKITEL K6 е единственият смарт телефон с процесор Helio P23 и NFC функционалност. Клипът по-долу демонстрира работата на NFC модула:



С помощта на NFC функционалността, OUKITEL K6 е доста комфортен за ежедневна работа, даваща достъп до комфортни благоприятни условия като трансфер на пари сред мобилни устройства, закупуване на билети и още доста други. Поддържат се следните съществени функционалности:
Докоснете и преминете . Много комфортно за прекосяване в метрото и други охранявани места. Просто съхранете билета или паролата в K6 и доближете смарт телефона до четеца. Докоснете и платете . K6 може да удостоверява заплащането при потреблението на POS устройства. Докоснете и се свържете . Два смарт телефона с NFC модули могат елементарно да трансферират данни, музика, фотоси и контакти. Докоснете и прочетете . Поставете K6 покрай обществено интелигентно устройство с NFC и заредете да вземем за пример, транспортната информация. Докоснете и изтеглете . Можете да изтегляте и получавате информация посредством GPRS, която по-късно да употребявате за заплащане и входен надзор.
Конфигурацията на OUKITEL K6 включва процесор Helio P23, 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, 6300 mAh батерия, четири камери – двойна съществена камера с резолюция 21+8 МР, двойна предна камера с резолюция 13+8 МР, FHD 18:9 безрамков екран. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.1.1 и разполага със скенер за пръстови отпечатъци и лицево различаване.

OUKITEL оторизира магазина Banggood.com да започва продажбите на OUKITEL K6 в международен мащаб. Цената на смарт телефона е $269,99, само че посредством абонамент в формалния уебсайт на OUKITEL можете да я намалите до $199 за първите 3000 устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР