Продажбите на мармалад във Великобритания скочиха миналия месец, когато нацията

...
Продажбите на мармалад във Великобритания скочиха миналия месец, когато нацията
Коментари Харесай

Продажбите на мармалад във Великобритания скочиха след смъртта на кралица Елизабет II

Продажбите на мармалад във Англия скочиха предишния месец, когато нацията засвидетелства почитта си към починалата кралица, оставяйки този главен артикул за закуска на мемориалните места, написа „ Таймс “.

Необичайният знак на състрадание бе въодушевен от комедиен скеч с присъединяване на кралица Елизабет II във връзка честванията на нейния Платинен празник по-рано тази година.

В скеча, Мечето Падингтън се причислява към нея в Бъкингамския замък за чай и сандвичи с мармалад, неговата обичана храна, а самата кралицата в един миг изважда сандвич с мармалад от дамската си чанта.

kicked off with a comic sketch of the 96-year-old monarch having tea with Paddington Bear
— Reuters (@Reuters)

След гибелта й на 8 септември, толкоз доста хора оставиха сандвичи с мармалад дружно с цветя, че Royal Parks, благотворителната организация, виновна за ръководството на пространствата в Лондон, излезе с изказване тази процедура да бъде прекратена.

Kantar, консултантската компания, разгласява нови данни за пазара на хранителни артикули през вчерашния ден, показващи, че продажбите на мармалад са се повишили с 18 % през септември в съпоставяне със междинните седмични стойности от по-рано тази година.
Фрейзър Маккевит, началник на отдела за търговия на дребно и потребителски разбор на Kantar, разяснява: „ Една отличителна линия от данните този месец бе скокът на продажбите на мармалад с 18 %, когато нацията отдаде респект на кралицата. “
Мармаладът не бе единственият артикул, претърпял растеж на продажбите в дните след гибелта на кралицата. Доанните по това време означават, че аперитивът Dubonnet - считан за обичаната напитка на кралицата - се е разпродал от супермаркетите онлайн, защото купувачите са се втурнали да се запасяват.
Не за първи път през тази година кралицата усили продажбите. Купувачите също пръснаха огромни суми по време на Платинения празник през юни, като похарчиха общо 87 милиона паунда през седмицата на празненствата, съгласно консултантската компания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР