Риши Сунак обеща да остане като депутат, дори ако неговата

...
Риши Сунак обеща да остане като депутат, дори ако неговата
Коментари Харесай

Сунак обеща да остане депутат, дори ако торите загубят изборите

Риши Сунак даде обещание да остане като народен представител, даже в случай че неговата ръководеща Консервативна партия загуби идващите английски общи избори.

Премиерът на Обединеното кралство министър сподели, че неговият изборен регион в Северен Йоркшир е „ прелестен “ и „ несъмнено “, че ще остане в Народното събрание, без значение от резултата, когато отиде в страната.

Има спекулации, че господин Сунак, който преди този момент е работил в хедж фонд в Калифорния, може да гледа към работа в Силиконовата котловина, защото торите изостават с повече от 20 пункта в социологическите изследвания. губи, депутатът от Ричмънд (Йорк) сподели: „ Разбира се, че оставам. Обичам да съм народен представител. Обичам гласоподавателите си, обичам дома си в Северен Йоркшир. “

На друго място в шоуто, за което господин Сунак твърди, че е „ едно от най-плашещите неща “, които е правил по време на работата си, господин Сунак призна, че „ към момента не сме стигнали “ във връзка с напредъка, който желае да реализира, преди да свика избори.

Той отхвърли настояванията за промян...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР