Продажбите на Honda Motor Co Ltd в Китай вероятно ще

...
Продажбите на Honda Motor Co Ltd в Китай вероятно ще
Коментари Харесай

Продажбите на Honda в Китай ще настигнат тези в САЩ

Продажбите на Honda Motor Co Ltd в Китай евентуално ще настигнат продажбите си в Съединените щати в границите на две до три години и компанията би желала те в последна сметка да изпреварят продажбите в Съединени американски щати. Това съобщи основният изпълнителен шеф на компанията Такахиро Хачиго, представен от Ройтерс, след формалното разкриване на нов цех в Ухан, който усили индустриалния потенциал на японския производител в Китай до 1,2 милиона автомобила годишно.

"Бихме желали продажбите в Китай да надминат тези в Съединени американски щати ", сподели Хачиго, добавяйки, че компанията не чака доста нарастване на продажбите в Съединени американски щати. Той акцентира, че Honda има способността да разшири още повече индустриалния си потенциал в Китай, въпреки че ще обмисли подобен ход деликатно.

Китайската автомобилна промишленост е изправена пред закъснение в продажбите, откакто икономическият напредък в страната понижа, а най-големият в света пазар на коли се сви през предходната година за първи път от 90-те години на предишния век. Бизнесът на Honda в Китай е относително мощен, макар че казусът с качеството понижи продажбите през първата половина на миналата година.

Експерти предвиждат, че продажбите ще останат постоянни за множеството японски производители, с помощта на размразяването в двустранните връзки сред Китай и Япония. Поради това, някои японски автопроизводители, в това число Honda, се пробват да усилят наличието си в Китай. Миналата година Honda продаде към 1,7 милиона автомобила в Съединени американски щати и 1,4 милиона в Китай.

Honda Automobile (Китай) Co., Ltd. е авто производител, благосъстоятелност на Honda и китайските компании GAC Group и Dongfeng Motor Group. Основното произвеждане на компанията до момента бе предопределено за експорт в международен мащаб, а не за вътрешния пазар в Китай.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР