Прочетох, че в тези случаи помага най-много комбинация от омега

...
Прочетох, че в тези случаи помага най-много комбинация от омега
Коментари Харесай

Златка Димитрова Не Издържа На Напрежението! Ето Причината За Нейния Срив!

Прочетох, че в тези случаи оказва помощ най-вече композиция от омега — 3 с витамини А и Е. Ефектът се усети още първите дни ”, неотдавна се изповяда Злати.

Зевзеци напомнят, че при започване на предишния месец Златка Димитрова пусна възхитен статус за дребния си наследник Миро. Плеймейтката роди наследника си преди две години в частна клиника.

„ Той е всичко, което имам. Той е този, за който ще направя всичко “, написа възторжената майка. И благодари на Бог, че го има. Припомняме, че преди да го роди, тя направи импровизиран аборт в шестия месец, написа Разкрития.

Загубата на бебето мощно съкруши манекенката и брюнетката дълго време не излизаше от депресията. След като роди сина си, моделката го кръсти на татко му Мирослав.

След сякаш безоблачната им обич Черната Златка напусна Миро и се залюби с бургаския предприемач Галин Гочев. Преди това упрекна бащата на сина си, че се налива с другари и става радикално друг човек.

Истинската причина обаче се оказа бизнеса му с лавандула, който краткотрайно забуксува. И това накара плеймейтката да се трансферира на по-заможен финансово мъж. Но аферата й не продължи дълго.

Миро й скръцна със зъби, тъй като тя намерено демонстрираше любовта си с нацепения батка по обществените мрежи, който на всичкото от горната страна се оказа и женен. За наказване Миро си прибра тузарския джип, който подари на половинката си, откакто го подари със наследник.

Златка Димитрова напусна и първокласния дом, в който живееше с Миро. Отказа се й от двете бавачки, които й помагаха да се грижат за сина й.

Така младата майка имаше опция да върви на фитнес, както и да се глези с разкрасителни процедури. Според клюките обаче още веднъж се е прибрала при мъжа си, който направи всичко допустимо, с цел да си я върне.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР