Проблемите при избора на нов лидер на БСП се задълбочават.

...
Проблемите при избора на нов лидер на БСП се задълбочават.
Коментари Харесай

Няма да гласувам за лидер на БСП, това е фарс. Никой не знае числеността на избирателните списъци, секциите и тяхното местонахождение

Проблемите при избора на нов водач на Българска социалистическа партия се задълбочават. Дори и до неотдавна поддържащия Корнелия Нинова социолог Юрий Асланов разгласи, че няма да гласоподава, защото съгласно него това е фарс.

"Общо взето тези избори се организират без ясни правила. Има правила, които бяха признати от управителния орган, по-точно бяха приети за признати при неналичието на кворум на едно съвещание на Националния съвет. Централната комисия беше подбрана при липса на консенсус за състава ", съобщи Асланов пред "Дарикнюз ".

По думите му никой не знае каква е числеността на изборните описи, секциите, местонахождението им.

"Една огромна част от пороците на изборния развой, които Българска социалистическа партия другояче подлага на критика, във връзка с организацията в страната, тук откриха израз в съсредоточен тип, че даже и надвишиха някои неща. Цялата предизборна акция беше акция на един от претендентите, неравнопоставена във всяко едно отношение и най-много при неразбираемо финансово поръчителство, тъй като за тази година Националният съвет даже няма признат финансов бюджет ", уточни Асланов.

"Не знам каква интензивност се чака, само че почти знам какво ще се случи. Нинова ще бъде оповестена за определена, не споделям, че ще бъде определена, а че ще бъде оповестена за определена. Още не знам по какъв начин ще го създадат, само че съм съвсем уверен, че ще стане ", продължи той.

За жестоките рецензии на Елена Йончева, която бе определена за евродепутат точно с помощта на Нинова, Асланов разяснява, че нищо не може да го изненада. "Доколкото видях и Нинова е нанесла контраудар. Прочетох в околните до Нинова медии остарели претоплени манджи за Йончева. Аз споделям основателността в думите на Йончева, тъй като през последните няколко месеца Българска социалистическа партия не развиваше никаква политическа активност, тя е невидима и беше обезглавена ", съобщи Асланов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР