Проблеми с бъбреците изпратили Виктор Николаев в болница, научи HotArena.

...
Проблеми с бъбреците изпратили Виктор Николаев в болница, научи HotArena.
Коментари Харесай

Виктор Николаев влязъл по спешност в болницата! Ето какво му се случва, поради което го няма на екран

Проблеми с бъбреците изпратили Виктор Николаев в болница, научи HotArena.

Докато си мнозина мислеха, че си е взел 3-седмичен отпуск, с цел да разпуска на някой плаж, то се оказа, че по-голямата част от времето той прекарал на болнично легло.

На 17 май журналистът за последно се появил на работа, а още на идващия ден бил признат лечебното заведение. Негови сътрудници от Нова телевизия разкриват, че му била осъществена наложителна намеса, която съгласно експертите не търпяла отсрочване. Възстановителният интервал обаче се оказал по-дълъг, в сравнение с Виктор предполагал, и по тази причина решил, че е по-разумно да си остане вкъщи, тъй като положението му не разрешавало да си прави съответно отговорности, писа „ Ретро “.

 Предварително той споделил на екранната си партньорка Аделина Радева за здравословните несгоди, а тя от своя страна се тормозила освен за него, а и за себе си. Тъй като към момента б прекомерно плаха и разчитала на Николаев за по-напечените обстановки в ефир, помолила начални в някои от дните да й пращат подкрепление, с цел да се усеща по-спокойна. Така в последните седмици постоянно се случва Богомил Грозев да води част от рубриките на „ Здравей, България “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР