"Призоваваме социалистите и симпатизантите на БСП да се включат активно

...
"Призоваваме социалистите и симпатизантите на БСП да се включат активно
Коментари Харесай

БСП призова симпатизантите да се включат в протеста утре

"Призоваваме социалистите и симпатизантите на Българска социалистическа партия да се включат интензивно в митинга на 2-ри септември /сряда/ от 8 часа пред Народното събрание, както и да продължат присъединяване си в митингите в цялата страна. " Това е позицията, изразена след взаимно съвещание Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия и управлението на ПГ на "БСП за България ".

От Българска социалистическа партия единомислещо показаха поддръжката си за продължаващите съвсем два месеца митинги на българските жители.

От партията АБВ също приканиха за интензивност в митингите. Лидерът на АБВ - Младежи доктор Пламена Заячка се обърна към жителите с зов да бъдат пред новата постройка на Народното събрание, с цел да изискат дружно оставката на депутатите.

Младежите от АБВ ще връчат писма на народните представители. В тях те ще заявят, че не желаят от тях промени, тъй като не ги възприемат като носителите на смяна. Те не могат да рестартират системата, тъй като са част от нея. От АБВ упорстват за незабавна оставка.

Още предишния месец от АБВ изпратиха писма до всеки един народен представител, в които ги призоваваха да не поддържат плана за смяна на Конституцията. "Фактът, че няколко партии обществено обявиха такава позиция, единствено може да ни радва, че имаме непретенциозен принос за това ", уточни Заячка.

"Правителството е пасажер за на никое място. Това излиза наяве откакто към този момент са под въпрос даже и тези 120 подписа, които би трябвало да съберат, с цел да се внесе плана за разискване на нова Конституция. Вчера Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи обявиха, че няма да дадат своите подписи в поддръжка на това предложение, нито ще поддържат предлагането за привикване на Велико Народно заседание. Оттук натам всеки подписал предлагането на Конституция пази личния си интерес и удължава мъката на България с още пет месеца ", сподели водачът на АБВ - Младежи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР