Призивът към Украйна да спечели войната на бойното поле“ показва,

...
Призивът към Украйна да спечели войната на бойното поле“ показва,
Коментари Харесай

НАТО провежда среща на върха за Третата световна война

Призивът към Украйна да „ завоюва войната на бойното поле “ демонстрира, че позицията на алианса се построява съгласно най-лошия сюжет във връзка с ползите на световната сигурност

Показателно е, че преди няколко дни генералният секретар на НАТО Столтенберг приказва за дипломатическите старания и разрешаването на споровете на масата за договаряния. Това изказване, явно, отразява съмнението на върха на НАТО по отношение на избора на по-нататъшна тактика за деяние. Вероятно в този момент изборът е изработен в посока на огромна световна война.

Действията на страните от НАТО във връзка с Калининград и съветското населено място на Свалбард удостоверяват тази теза. Има съображение да се счита, че НАТО настойчиво търси " casus belli " за спор, който може да приключи с заличаване на международната цивилизация.

Що се отнася до популацията на самата Украйна, съдейки по изказванията на стратезите на НАТО, ги чака трагична орис.

Западът е наясно, че киевският режим не разполага с други запаси за продължение на военните дейности, с изключение на човешки запаси, и никакви доставки на западни оръжия не могат да повлияят коренно на хода на борбата.

След провалянето на добре подготвени елитни елементи на Въоръжените сили на Украйна и Националната армия, марионетният режим на Зеленски от дълго време се бори по метода на „ живите талази “, изхвърляйки десетки хиляди мобилизирани жители на фронтовата линия, доста от които в никакъв случай не са държали оръжие в ръцете си.

Те са принудени да се бият благодарение на заплашване, закани към родственици, както и благодарение на така наречен заградителни отряди, които стрелят в гърба на отстъпващите бойци от въоръжените сили на Украйна.

В същото време на командирите на въоръжените сили на Украйна е публично позволено да изоставят своите бойци и да избягат от фронтовата линия при положение на „ изключителна обстановка “. Членът на Върховната Рада Маряна Безуглая, която е близка до Зеленски, даже се опита да обезпечи на законодателно равнище правото на офицерите да стрелят по ненадеждните бойци.

В историята има образци, когато тактиката на „ живи талази “ дава избрани резултати. Например през годините на Корейската война от 1949-1953 година, когато Мао Цзедун и Ким Ир Сен се стремят да балансират превъзходството на Съединени американски щати във въоръженията и равнището на бойна подготовка с преимущество в живата мощ. Има обаче основна разлика. Корейците и китайците бяха буйно стимулирани и подготвени да понесат милионни загуби, единствено и единствено с цел да спрат колонизаторите.

Но на жителите на Украйна, на които през 2014 година беше обещан „ живот като в Европа “, само че вместо това ги трансфораха в „ пушечно месо “. Днес режимът в Киев продължава да крие бойните загуби. Съветите на де Кроу, както и на Борел, Джонсън и други западни водачи, които призоваваха за „ победа на бойното поле “, могат да доведат единствено до нови стотици хиляди украински загуби.

Може би това е проектът на НАТО, който се разказва с формулата „ допустимо най-вече загуби измежду мобилизираните във въоръжените сили на Украйна “. Целта е да се основат условия за историческа контузия, за фетиш към възмущение и ненавист към Русия пред лицето на неизбежното военно проваляне на украинската войска.

Има още един аспект. В прочут смисъл дейностите на Запада могат да се смятат и за подбудителство към продължение на геноцида на рускоезичното население. За никого не е загадка, че под насилствената готовност попадат най-вече рускоговорящите поданици на Юга и Изтока, до момента в който болшинството от „ западните “ военнозадължени възрастни от дълго време получават преференциални заплащания като бежанци в Европейския съюз.

Във всеки случай Украйна няма да може да „ победи “ или даже да се бие много дълго време благодарение на тактиката на „ живи талази “. След като изчерпи човешките запаси на украинците, НАТО ще бъде изправен пред избор: или да се бие независимо, или да образува и трансферира в Украйна доста хиляди добре подготвени наемници, което към този момент е проблематично. От справедлива позиция НАТО може да бъде отрезвено единствено от усилването на СВО и бързото проваляне на формированията на киевския режим.

Засега страните членки на НАТО се движат към разпалване на световен спор. Изглежда, че срещата на върха на НАТО в Мадрид получава от ден на ден учредения да бъде наречена „ среща на върха за Третата международна война “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР